enda

Gorm Oppermann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 IT-support DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2018 IT-support Tv-serie
Håbet 2018 IT-support Tv-serie
Vitello graver et hul 2016 IT-support DK/Kort fiktion
En chance til 2015 IT-support DK/Spillefilm
En du elsker 2014 IT-support DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 IT-support DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.