enda

Gregers Kjar

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lego Friends 2014 Lyddesign Tv-serie
Legends of Chima 2013 Lyddesign Tv-serie
Le bodyguard danois 2011 Lydmix DK/Kort fiktion
Sebastians jul 2010 Lyd Tv-serie
Westbrick Murders 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
En fisks lange rejse 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Et grønt skridt frem 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Remix 2008 Tonemester, Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Cecilie 2007 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Lydmix Tv-serie
Nynne 2006 Toneassistent Tv-serie
Mors dag 2005 Tonemester DK/Kort fiktion
Af banen! 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Tonemester, Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Baby 2003 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Foley artist DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Foley supervisor DK/Spillefilm
Stereo 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Karrusel 1998 Lydmix Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.