enda

Gudny Hummelvoll

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Co-producer DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Co-producer (Norge) DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Co-producer DK/Spillefilm
Limbo 2010 Producer U/Spillefilm
Blodsbånd 2007 Producer U/Spillefilm
Kjøter 2006 Producer Tv-film
Bawke 2005 Produktion U/Kort fiktion
Buddy 2003 Producer U/Spillefilm
Postbudet der vidste for meget 1997 Produktionsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Tallinn Black Nights Film Festival 2016-11-11 Tordenskjold & Kold
Lithuania Scanorama Film Forum 2016-11-03 Tordenskjold & Kold
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2016-09-15 Tordenskjold & Kold
Karlovy Vary International Film Festival 2016-07-01 Tordenskjold & Kold
München International Film Festival 2016-06-23 Tordenskjold & Kold
Göteborg International Film Festival 2016-01-29 Tordenskjold & Kold
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.