enda

Gunner Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Samurai 2006 Grip DK/Kort fiktion
Jesus vender tilbage 1992 Grip DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Grip Tv-serie
Høfeber 1991 Grip DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Grip DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Grip DK/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Grip U/Spillefilm
Station 13 1988 Grip Tv-serie
Mord i Paradis 1988 Grip DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Grip DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Grip DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Grip DK/Spillefilm
Oviri 1986 Lys DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Grip DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Grip DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Grip DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Grip DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Grip DK/Spillefilm
Hole in one 1983 Grip DK/Kort fiktion
Forræderne 1983 Grip DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Grip DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Grip DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Grip DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Grip DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Grip DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Grip DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Lys DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Lys DK/Spillefilm
Matador 1978 Lys Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.