enda

Gustaf Skarsgård

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Darling 2017 Frans DK/Spillefilm
Ettor & nollor 2014 Medvirkende Tv-serie
Happy End 2012 Peter U/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Bengt Danielsson U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Kong Knut Eriksson U/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Olle U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Otto Silverhielm U/Spillefilm
Sommeren 1995 Steffe U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.