enda

Gustav Meiling

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Danmarks Sønner 2019 B-fotograf DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 2. kameraassistent DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 C-fotograf DK/Spillefilm
Underverden 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
Rejsen 2017 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Fuglene over sundet 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Fotografassistent DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Location-assistent DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Klasseelev #8 DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.