enda

Hannibal Lang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kina 2019 Colorgrader DK/Kort fiktion
Delphi 2016 Special effects DK/Kort fiktion
Livø 2016 Online og colorgrading DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Conforming DK/Spillefilm
Shiva 2015 Online-klipper DK/Kort fiktion
Ártún 2014 Colorist U/Kort fiktion
Tantalus 2014 Color timing DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Colorgrading DK/Kort fiktion
En, to, tresomt 2014 Colorist DK/Spillefilm
Et dukkehjem 2013 Colorist DK/Kort fiktion
Sammen hver for sig 2013 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.