enda

Hans-Erik Philip

(1943 – )

Komponist. Født 25/1 1943. Har komponeret musik til en lang række spilefilm, kortfilm, dokumentarfilm, tv-serier og tv-film. Derudover har han komponeret værker til symfoniorkestre, blandt andet en fløjtekoncert og "Blood Wedding" baseret på Federico Garcia Lorcas skuespil.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grænse 2018 Konsulent U/Spillefilm
Under Træet 2018 Lydkonsulent U/Spillefilm
Lifeboat 2018 Lydkonsulent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Lydkonsulent DK/Spillefilm
Under den samme himmel 2013 Musikkonsulent DK/Dokumentarfilm
Blinde engle 2007 Musik DK/Spillefilm
One Day 2007 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Zafir 2003 Musik DK/Spillefilm
Færøerne.dk 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
En gammel bamses fortælling - og to andre børnefilm af Jon Bang Carlsen 2003 Musik Antologi
Passionens vindue 2003 Musik DK/Eksperimentalfilm
En gammel bamses fortælling 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Pagten 2003 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Begravelsen 2002 Musik DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Magnetisørens femte vinter 1999 Musik DK/Spillefilm
Fortabt i rummet 1998 Musik DK/Eksperimentalfilm
Tusindfryd 1998 Musik Tv-film
Morgenfryd 1998 Musikkonsulent DK/Kort fiktion
Askepots tømmermænd 1998 Konsulent DK/Kort fiktion
Invidia 1997 Musik DK/Kort fiktion
Tøsepiger 1996 Musik DK/Spillefilm
Filosof 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Et hundeliv 1996 Musik DK/Kort fiktion
Carmen & Babyface 1995 Komponist DK/Spillefilm
Eva 1994 Musik Tv-film
Den hvide viking 1992 Musik Tv-serie
En god cigar 1992 Musik DK/Dokumentarfilm
Sofie 1992 Musik DK/Spillefilm
Den magiske orden - en film om dansk design 1991 Musik DK/Dokumentarfilm
Superdame 1991 Musik Tv-film
Skønheden og dyret 1988 Musik DK/Kort fiktion
Korpens skugga 1988 Musik U/Spillefilm
Den vide verden 1986 Musik DK/Dokumentarfilm
Bödeln och skökan 1986 Musik Tv-film
Jimmy 1986 Musik Tv-film
Kometen 1986 Musik Tv-film
Rejsen til Orion 1986 Musik U/Kort fiktion
Ofelia kommer til byen 1985 Musik DK/Spillefilm
Strindberg - et liv 1985 Musik Tv-serie
Panik 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Magten er sød 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Når ravnen flyver 1984 Musik U/Spillefilm
Gurli 1984 Musik Tv-film
Pottemageren - en håndværker 1983 Musik DK/Dokumentarfilm
For lidt og for meget 1983 Musik Tv-film
Det parallelle lig 1982 Instruktion, Manus, Musik DK/Spillefilm
Den umulige drøm 1982 Musik U/Spillefilm
Ekko fra et brev 1982 Musik DK/Eksperimentalfilm
Ulvetid 1981 Musik DK/Spillefilm
Galgemanden 1981 Musik Tv-film
Saxofonen 1980 Musik Tv-film
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Musik Tv-film
Et andet København 1870-1910 1980 Musik DK/Dokumentarfilm
Baronens testamente 1979 Musik Tv-film
Vinterbørn 1978 Musik DK/Spillefilm
Strandvaskeren 1978 Musik Tv-serie
Grøftekanten 1978 Musik DK/Dokumentarfilm
Der var krig i verden 1977 Musik Tv-serie
Døren er åben 1977 Musik Tv-film
Fiskerne 1977 Musik Tv-serie
Søen 1977 Musik DK/Dokumentarfilm
Hjerter er trumf 1976 Musik DK/Spillefilm
Jørns historie 1976 Musik Tv-film
Søndag i fælledparken 1975 Klip DK/Dokumentarfilm
Den termiske mannequin 1975 Musik DK/Dokumentarfilm
Familien Christensen 1974 Musik Tv-serie
Korn 1974 Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm
Kærlighed for amatører 1974 Musik Tv-film
Narko - en film om kærlighed 1971 Musik DK/Spillefilm
Portræt af et menneske 1971 Musik DK/Dokumentarfilm
The Fight Between Industry and Poetry 1971 Musik DK/Dokumentarfilm
Smuglerne 1970 Musik Tv-serie
En boplads i Østgrønland 1969 Musik DK/Dokumentarfilm
Cæcilie 1968 Instruktion DK/Kort fiktion
Choices Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.