enda
Person

Hans Hedtoft

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Vilhelm Buhl 1957 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hans Hedtofts bisættelse 1955 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 191 1953 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 213 1953 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Valget 1953 1953 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Hedtofts sølvbryllup 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Frihed forpligter 1951 Sig selv DK/Kort fiktion
Politikens filmjournal 064 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 027 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 053 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 052 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 033 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Hans Hedtoft på Grønland 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Grundlovsjubilæet - 5. juni 1949 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Grundlovens 100-års jubilæum 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 001 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 009 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
De 1000 faners fest på Dybbøl 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 007 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Rebildfesten 4. juli 1948 1948 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
5. Maj 1948 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongedage i København 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
5. maj i Tuborg Havn 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Haakons Besøg i København 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kai Karnøes optagelser fra Grønland 1947 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Socialdemokratiets 75 Aars Jubilæum 1946 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kammerat - Tovaritsj 1946 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ungdommens Fakkeltog 1938 Medvirkende Dokumentariske optagelser