enda

Hans Schreiber

(1912 - 1969)

Komponist, pianist, kapelmester. Født 1912 (Johann Carl August Schreiber), død 31/5 1969.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den røde røver 1958 Musik DK/Dokumentarfilm
Skovridergaarden 1957 Musik DK/Spillefilm
Skarpe skud i Nyhavn 1957 Musik U/Spillefilm
Noget om Norden 1956 Musik DK/Dokumentarfilm
Penge med posten 1956 Musik DK/Dokumentarfilm
Den store flåde 1955 Musik DK/Dokumentarfilm
Ild og jord 1955 Musik DK/Spillefilm
Det er så yndigt at følges ad 1954 Musik DK/Spillefilm
Karen, Maren og Mette 1954 Musik DK/Spillefilm
Kongeligt besøg 1954 Musik DK/Spillefilm
Penge 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Knive 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Køleskabe 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Vi som går køkkenvejen 1953 Musik DK/Spillefilm
Adam og Eva 1953 Musik DK/Spillefilm
Sønnen 1953 Musik DK/Spillefilm
Sømanden og havfruen 1953 Musik DK/Reklamefilm
En skør borgmester 1953 Musik U/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Musik DK/Spillefilm
Kyndby-værket 1951 Musik DK/Dokumentarfilm
Susanne 1950 Musik DK/Spillefilm
Hansen 1950 Musik, Dirigent DK/Dokumentarfilm
Askepot 1950 Musikalsk ledelse (dansk version) U/Spillefilm
Peter må vente 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Tallenes tale 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
En fin forretning 1949 Musik, Dirigent DK/Dokumentarfilm
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Musik DK/Kort fiktion
Mani 1947 Musik DK/Spillefilm
Stemning i April 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Papir og Pap er Penge værd 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Kød 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Dansk Idræts-Forbunds Jubilæumsfilm 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Koen 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Pinocchio 1940 Dirigent (1940-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.