enda

Hansjörg Weißbrich

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nattog til Lissabon 2013 Klipper U/Spillefilm
Hvis ikke os, hvem så 2011 Klip U/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Klip U/Spillefilm
Requiem 2006 Klip U/Spillefilm
Frihedens veje - Lichter 2003 Klip U/Spillefilm
Crazy 2000 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.