enda

Harry Gregson-Williams

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Total Recall 2012 Musik U/Spillefilm
Cowboys & aliens 2011 Musik U/Spillefilm
Arthurs julegaveræs 2011 Musik U/Spillefilm
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Musik U/Spillefilm
Shrek den lykkelige 2010 Musik U/Spillefilm
The Town 2010 Musik U/Spillefilm
Unstoppable 2010 Musik U/Spillefilm
X-Men origins: Wolverine 2009 Musik U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Musik U/Spillefilm
The Number 23 2007 Musik U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Musik U/Spillefilm
Gone baby gone 2007 Musik U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 Musik U/Spillefilm
Déjà vu 2006 Musik U/Spillefilm
Domino 2005 Musik U/Spillefilm
Kingdom of Heaven 2005 Musik U/Spillefilm
Return to Sender 2005 Musik, Komponist DK/Spillefilm
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet 2005 Musik U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Musik U/Spillefilm
Man on fire 2004 Musik U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Musik U/Spillefilm
Team America - World Police 2004 Musik U/Spillefilm
Sinbad - Legenden fra de syv have 2003 Musik U/Spillefilm
Veronica Guerin 2003 Musik U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Musik U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Musik U/Spillefilm
Spy Game 2001 Musik U/Spillefilm
Shrek 2001 Musik U/Spillefilm
Flugten fra hønsegården 2000 Musik U/Spillefilm
Tigerdyrets familiefest 2000 Musik U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Musik U/Spillefilm
Antz 1998 Musik U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Musik U/Spillefilm
Lånerne 1997 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.