enda

Harry S. Truman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Politikens filmjournal 178 1953 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 174 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 124 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 137 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 136 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 138 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 146 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 139 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 155 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 116 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 085 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 087 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 117 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 065 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 045 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 011 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 012 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 001 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.