enda

Helene Reingaard Neumann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kursk 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Kollektivet 2016 Emma DK/Spillefilm
Submarino 2010 Mona DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Ung pige Tv-serie
To verdener 2008 Mona DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Claudia DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Klara Damgaard Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.