enda

Helle Jakowlew

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tvillingerne & julemanden 2013 Produktionsleder Tv-serie
Julestjerner 2012 Produktionsleder Tv-serie
Sky 2010 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Produktionsleder Tv-serie
Lærkevej 2009 Produktionsleder Tv-serie
Livvagterne 2008 Produktionsleder Tv-serie
Ambulancen 2005 Location manager DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Location scout Tv-serie
Rejseholdet 2000 Location manager Tv-serie
Lærerinden 1995 Assistent, Location manager-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.