enda

Helle Tang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stykke for stykke 2009 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
De fantastiske 3 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Kort fiktion
Mr. Poxycat & Co. 2007 Produktionssupervisor (postproduktion) Tv-serie
Arven 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Wilbur begår selvmord 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Don's Plum 2000 Postproduktionsassistent U/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Bænken 2000 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Pink Prison 1999 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.