enda

Henning Valin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Du forsvinder 2017 Henning DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Far DK/Spillefilm
Skytten 2013 Kriminalreporter DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Stefans far DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Ole Sund Tv-serie
Panser 2008 Søren DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Afpresser #1 DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Carsten DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Journalist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.