enda

Henrik Arnrød

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De forbandede år 2019 Location manager DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Location assistent DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Location manager DK/Spillefilm
Nat på Ikea 2016 Producer DK/Kort fiktion
Mit 50/50 liv 2016 Runner Tv-serie
Den anden verden 2016 Location manager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.