enda

Henrik Bech

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Digital Romance 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Lego Friends 2014 Klipper Tv-serie
Tre tosser 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Gummi T 2012 Klip DK/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn Trailer-klipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.