enda

Henrik Henziger

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Broen 3 2015 1. instruktørassistent, 2. unit Tv-serie
Broen 1 2011 1. instruktørassistent Tv-serie
Hævnen 2010 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 2. instruktørassistent U/Spillefilm
Brødre 2004 2. instruktørassistent (Spanien) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.