enda

Henrik Noél Olesen

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Carsten DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Korleder DK/Spillefilm
Ditte & Louise 2018 Arnold DK/Spillefilm
Darling 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Jan Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Arnold Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Plejer DK/Spillefilm
En chance til 2015 Fuld mand DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Mølleren DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Herrefoged Tv-serie
Dicte 1 2013 Jacob Tv-serie
Anna 2009 Far DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Ploven DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Spyman-chef DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Biker DK/Spillefilm
Sommer 2008 Malthe Tv-serie
Paragraf 15 2007 Lejrchef DK/Kort fiktion
Guldhornene 2007 Thor DK/Spillefilm
Absalons hemmelighed 2006 Kirketjener Tv-serie
Til næste sommer 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Svend DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Thor Tv-serie
Lauges kat 2004 Lauges far DK/Kort fiktion
Tid til forandring 2004 Leif DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Søren Krogh DK/Spillefilm
Frunk 2003 Frank Munk DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Russer DK/Spillefilm
Bagland 2003 John DK/Spillefilm
Begravelsen 2002 Kim DK/Kort fiktion
Monsteret 2002 Frodes far DK/Kort fiktion
Kald mig bare Aksel 2002 Per, Annikas far DK/Spillefilm
Gottlieb 2001 Franciscus DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Axel Tv-serie
Lost Weekend 1999 Bartender DK/Kort fiktion
Laslos tema 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Majoren 1998 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.