enda

Henrik Ploug

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Forsvar 2003 Stills Tv-serie
Kærlighed ved første hik 2001 Stillfotograf DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Stills DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Stills Tv-serie
Sunes familie 1997 Stills DK/Spillefilm
Fridas første gang 1996 Stills DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Stills DK/Spillefilm
Tøsepiger 1996 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Stillfotograf DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Stills DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Stills DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.