enda

Henrik Veileborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slette omstændigheder 2018 Producer, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Hjertelandet 2018 Co-producent DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Tyveriet af Afrika 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Producer, Producer DK/Dokumentarfilm
Mission kvindehandel 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Mumbai Disconnected 2009 Produktion DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Bogota forvandling 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra Thailand til Thy 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra Thy til Thailand 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste 2001 Produktion DK/Kort fiktion
På Ama'r 2001 Producer DK/Kort fiktion
Aben Osvald 2001 Producer DK/Kort fiktion
Magnetisørens femte vinter 1999 Producerassistent, Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Teorien om alting 1998 Produktion DK/Dokumentarfilm
Tifanfaya 1998 Produktion DK/Kort fiktion
Calle og Kristoffer 1998 Producent DK/Dokumentarfilm
Filmskolen 1995 Medvirkende Tv-film
Sort Hjerte 1995 Producer DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Audience Prize 2008 Odense Internationale Film Festival 2008 Fra Thailand til Thy
Silver Wolf Nomination 2008 Amsterdam, IDFA 2008 Fra Thailand til Thy
Special Mention Danish DOX Award 2008 CPH:DOX 2008 Fra Thy til Thailand
Bedste Dokumentar 2011 Beijing International Film Festival 2011 Drømme i København
Special Jury Mention 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
Best Documentary Award 2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Democrats
Best Director 2015 Prague, One World Human Rights Film Festival 2015 Democrats
Freedom Award 2015 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2015 Democrats
Juryens pris for bedst Con Science film 2015 Leuven, Docville 2015 Democrats
Honorable Mention 2015 Bergen International Film festival 2015 Democrats
Human Rights prisen 2015 Dokufest Prizren 2015 Democrats
Dokumentarfilmpreis der Lübecker Gewerkschaften 2015 Lübeck, Nordische Filmtage 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 Malmö Nordisk Panorama 2015 Democrats
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
ZagrebDox 2016-02-21 Democrats
Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2015-11-12 Democrats
Lübeck, Nordische Filmtage 2015-11-04 Democrats
Hamptons Film Festival 2015-10-08 Democrats
Reykjavik Film Festival 2015-09-24 Democrats
Zürich Film Festival 2015-09-24 Democrats
Bergen International Film festival 2015-09-23 Democrats
Malmö Nordisk Panorama 2015-09-18 Democrats
Dokufest Prizren 2015-08-08 Democrats
Melbourne Film Festival 2015-07-30 Democrats
Wellington - New Zealand Film Festival 2015-07-16 Democrats
Sheffield Doc/Fest 2015-06-05 Democrats
Cape Town, Encounters South African Int. Documentary Film Festival 2015-06-04 Democrats
Sydney Film Festival 2015-06-03 Democrats
Docsbarcelona 2015-05-25 Democrats
Warszawa, Against Gravity 2015-05-09 Democrats
München Documentary Festival 2015-05-07 Democrats
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2015-05-06 Democrats
Leuven, Docville 2015-05-01 Democrats
San Francisco Int. Film Festival 2015-04-23 Democrats
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2015-04-23 Democrats
New York Tribeca Film Festival 2015-04-15 Democrats
Haag, Amnesty Int. Movies that Matter Festival 2015-03-20 Democrats
London, Human Rights Watch Film Festival 2015-03-18 Democrats
Prague, One World Human Rights Film Festival 2015-03-02 Democrats
Göteborg International Film Festival 2015-01-23 Democrats
Amsterdam, IDFA 2014-11-19 Democrats
CPH:DOX 2014-11-06 Democrats
Amsterdam, IDFA 2013-06-25 Bogota forvandling
Sydney Film Festival 2013-06-05 Bogota forvandling
Dokufest Prizren 2011-07-23 Bogota forvandling
Beijing International Film Festival 2011-04-23 Drømme i København
Lithuania Scanorama Film Forum 2010-11-11 Drømme i København
CPH:DOX 2010-11-04 Mission kvindehandel
Lübeck, Nordische Filmtage 2010-11-03 Drømme i København
Bergen International Film festival 2010-10-20 Bogota forvandling
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2010-10-18 Drømme i København
Amsterdam, IDFA 2010-10-10 Mumbai Disconnected
Dokufest Prizren 2010-07-31 Bogota forvandling
Melbourne Film Festival 2010-07-23 Bogota forvandling
Warszawa, Against Gravity 2010-05-08 Bogota forvandling
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2010-05-06 Bogota forvandling
Prague, One World Human Rights Film Festival 2010-03-10 Fra Thy til Thailand
ZagrebDox 2010-02-28 Mumbai Disconnected
Göteborg International Film Festival 2010-01-29 Bogota forvandling
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2010-01-26 Mumbai Disconnected
Amsterdam, IDFA 2009-11-19 Bogota forvandling
CPH:DOX 2009-11-06 Drømme i København
Lübeck, Nordische Filmtage 2009-11-04 Fra Thailand til Thy
Reykjavik Film Festival 2009-09-17 Fra Thailand til Thy
Odense Internationale Film Festival 2009-08-17 Fra Thy til Thailand
Wellington - New Zealand Film Festival 2009-07-17 Fra Thailand til Thy
Durham, Full Frame 2009-04-02 Fra Thailand til Thy
Vilnius International Film Festival 2009-03-20 Fra Thy til Thailand
Thessaloniki Documentary Festival 2009-03-13 Fra Thailand til Thy
Austin, SXSW Film Festival 2009-03-13 Fra Thailand til Thy
Amsterdam, IDFA 2008-11-20 Fra Thailand til Thy
CPH:DOX 2008-11-07 Fra Thy til Thailand
Odense Internationale Film Festival 2008-08-19 Fra Thailand til Thy
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2003-07-13 Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste
Chicago Int. Children's Film Festival 2002-10-24 Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste
Odense Internationale Film Festival 2001-08-13 På Ama'r
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.