enda

Henrik Vestergaard

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Sofias far DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Netes far DK/Spillefilm
Friheden 2018 Politibetjent Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Thomas Tv-serie
Bedrag 2 2016 Bjarke Strand Tv-serie
Riders 2015 Lars DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Thomas Tv-serie
I dine hænder 2015 Kollega DK/Spillefilm
Tarok 2013 Jørn Laursen DK/Spillefilm
Drengestreger 2012 Simons far DK/Kort fiktion
Aurum 2012 Glen Cambell DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Johan Kjær Hansen DK/Spillefilm
Grantræet 2011 Far DK/Kort fiktion
Engle i sneen 2010 Jens DK/Kort fiktion
The Horror Vault 3 2010 Thomas DK/Spillefilm
Dinosaurs Will Die 2009 Blåbjerg DK/Kort fiktion
Det perfekte kup 2008 Patric DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Colin DK/Spillefilm
Så ligger man der 2007 Kristian DK/Kort fiktion
Uhyret 2005 Manus DK/Kort fiktion
Unchangeable 2004 Thomas DK/Kort fiktion
Mørket 2003 Martin DK/Kort fiktion
Grillen 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Politibetjent DK/Spillefilm
Lige i dag 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Hansen DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Politibetjent DK/Spillefilm
Kuppet 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion

Som Henrik Vestergaard Nielsen

Title År Funktion Category
Mellem træerne 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Så ligger man der 2007 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Henning 2004 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Mørket 2003 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.