enda

Ib Makwarth

(1937 - 2002)

Dokumentarfilminstruktør. Født 29/8 1937, død 15/7 2002 - 64 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Carl Peter Værnet 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Den ny fattigdom 2001 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Anne Franks rejse 2001 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ka' vi være det bekendt 2000 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Pigen fra Oradour 2000 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Lindknud - en landsby 1996 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Foran på Vesterfælledvej 1995 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Tage Voss - "Tag en Codyl, fru Jensen" 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Günter Wallraff... en samtale 1993 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Sigøjnernes holocaust... 3 vidneudsagn 1993 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hr. Paul 1993 Instruktion DK/Kort fiktion
Albanien ... marts 90 1990 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Bønder 1990 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Danmarksbilleder... fra 80'erne 1987 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Arbejdskraftreserven - om ikke-faglærte kvinder 1987 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Min tomme er lom 1987 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Tiden der fulgte - de 141 dage 1986 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hells Angels MC Denmark 1986 Instruktion DK/Dokumentarfilm
6 billeder af en dom...alderdom 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Barbarossa og den danske grundlov - om grundlovsbruddet 22. juni 1941. 1984 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Helsingør Skibsværft - Historien om en drøm 1984 Instruktion, Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Druk - 12 billeder af et misbrug 1983 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Arbejdsløs - Danmark 1983 1983 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kommer tirsdag efter sommeren - om børn på daginstitutioner 1983 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ellers laver jeg ikke noget - Om unge, stoffer og misbrug 1982 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det er godt at få varmen - Om unge, stoffer og misbrug 1982 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vi anklager 1981 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vietnam og Kampuchea november 79 1980 Instruktion DK/Dokumentarfilm
2 dage i Kabul 1980 1980 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Tung An - Skib uden havn 1979 Instruktion, Klipper DK/Dokumentarfilm
Første fly til Uganda 1979 Instruktion DK/Dokumentarfilm
De 141 dage 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Cuba Cubanos 1976 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Haiti 1971 1972 Instruktion, Producent DK/Dokumentarfilm
Farlige kys 1972 Toneassistent DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Lyd DK/Spillefilm
I morgen, min elskede 1971 Lyd DK/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Lydmix DK/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Fotograf DK/Spillefilm
ABC 1964 Lyd DK/Kort fiktion
Syd for Tana River 1963 Lyd DK/Spillefilm
Svinedrengen og Prinsessen på ærten 1962 Lyd DK/Kort fiktion
Rikki og mændene 1962 Toneassistent DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Toneassistent DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Toneassistent DK/Spillefilm
Herluf Bidstrup - en bladtegner Instruktion DK/Dokumentarfilm
Choices Lydassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.