enda

Ida Cæcilie Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nyforelsket 2017 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Maria DK/Spillefilm
Tantalus 2014 Studine DK/Kort fiktion
En maler 2013 Kvinde DK/Kort fiktion
Kødkataloget 2013 Medvirkende Tv-serie
Mesteren 2000 Broad #1 DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.