enda

Ida Skov Gudmundsen-Holmgreen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Kostumier DK/Spillefilm
Ninna 2019 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Chefkostumier, Sminkør DK/Spillefilm
Den tid på året 2018 Kostumier DK/Spillefilm
Far til fire i solen 2018 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Grethe 2017 Kostumeassistent Tv-serie
Kidnapning 2017 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.