enda

Ingeborg Olsen

(1895 – 1968)

Skuespillerinde. Optrådte i det meste af karrieren som Ingeborg Spangsfeldt.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Om Kap med Døden 1915 Marie, Kobels hustru DK/Spillefilm
Kvinden han frelste 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Drankersken 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Kærlighed og Mobilisering 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
500 Kroner inden Lørdag 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Stribolt paa Kærlighedsstien 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nattens Gaade 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Ungkarl og Ægtemand 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tre om Een 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ned med Vaabnene! 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Kærlighedens Firkløver 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Evangeliemandens Liv 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Ægteskab og Pigesjov 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
En stærkere Magt 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Den fjerde Dame 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Detektivens Barnepige 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Gar el Hama III 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Elskovsleg 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Amors Krogveje 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skyldig? - ikke skyldig? 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Min Ven Levy 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hans vanskeligste Rolle 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion

Som Ingeborg Spangsfeldt

Title År Funktion Category
Kokain-Rusen 1925 Medvirkende DK/Spillefilm
Den store Magt 1925 Marie Rømer DK/Spillefilm
Madsalune 1923 Emma, Halbergs datter DK/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1922 Mette, præstens datter DK/Spillefilm
Pigen fra Sydhavsøen 1922 Komtesse Inger, Bettys datter DK/Spillefilm
Frie Fugle 1922 Artemis Sebastopol DK/Spillefilm
Jafet, der søger sig en Fader, I-IV 1922 Medvirkende DK/Spillefilm
De livlige Statuer 1921 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rejsen til Maanen 1921 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lykkens Galoscher 1921 Nina DK/Spillefilm
Via Crucis 1920 Eva, en arbejderdatter DK/Spillefilm
Borgslægtens Historie 1920 Runa, Örlygurs plejedatter DK/Spillefilm
En Skuespillers Kærlighed 1920 Medvirkende DK/Spillefilm
Skørtejægeren 1919 Medvirkende DK/Kort fiktion
Byens Herkules 1919 Violet, Mopps' datter DK/Spillefilm
Krigsmillionæren 1919 Inger, doktor Holsts datter DK/Spillefilm
En Kunstners Gennembrud 1919 Ilka, guvernør-datter DK/Spillefilm
Hvorledes jeg kom til Filmen 1919 Medvirkende DK/Spillefilm
Magasinets Datter 1918 Medvirkende DK/Kort fiktion
Manden med Arret 1918 Annie, Jacobs datter DK/Spillefilm
For Barnets Skyld 1918 Mary, Lills veninde DK/Spillefilm
I Opiumets Magt 1918 Lison, Collins datter DK/Spillefilm
Kammerpigen 1918 Agnes, Berners datter DK/Spillefilm
De skraa Brædder 1918 Agnes Holck, Hans' kæreste DK/Spillefilm
Tidens barn 1918 Maja, Fürsts datter DK/Spillefilm
En Kunstners Kærlighed 1918 Celine, Valmys datter DK/Spillefilm
Ansigtet i Floden 1918 Lillian, Harrisons datter DK/Spillefilm
En Fare for Samfundet 1918 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Hjerteknuseren 1918 Else, Euphrosynes niece DK/Spillefilm
Luksuschaufføren 1918 Ellinor Wiggers DK/Spillefilm
Den sorte Kugle 1917 Ethel, Dürers datter DK/Spillefilm
Hendes Moders Løfte 1917 Muriel, von Lenzos datter DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1917 Rosa, Schultzes datter DK/Spillefilm
Mellem de yderste Skær 1917 Inge, fiskerpige DK/Spillefilm
Den ny Rocambole 1917 Vita, enkebaronessens datter DK/Spillefilm
Børnenes Synd 1917 Mary, stuepige DK/Spillefilm
Favoriten 1917 Stuepige DK/Spillefilm
Sufflørens Stedfortræder 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Danserindens Kærlighedsdrøm 1916 Elise, Darvies' datter DK/Spillefilm
Studentens glade Liv 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Truet Lykke 1916 Maud Welston, senere Maud Malcolm DK/Spillefilm
Mumiens Halsbaand 1916 Iris, Wilkins' datter DK/Spillefilm
En Skilsmisse 1916 Else, Hallèns datter DK/Spillefilm
For hendes Skyld 1916 Annie Penfield DK/Spillefilm
Selskabsdamen 1916 Baronesse Lily, enkens datter DK/Spillefilm
Det gaadefulde Væsen 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Gaardsangersken 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gentlemansekretæren 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Manden uden Fremtid 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Hendes Ungdomsforelskelse 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Sønnen 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Midnatssolen 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Et Huskors 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Den gæve Ridder 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Penge 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Expressens Mysterium 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Af Elskovs Naade 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Ballettens Datter 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Bytte Roller Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.