enda

Ingolf Boisen

(1904 – 1990)

Instruktør og producent. Født 8/5 1904, død 3/7 1990. Medstifter sammen med Axel Lerche af Minerva Film i 1936.

Læs om DFI Bibliotekets Ingolf Boisen særsamling

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Historien bag kameraet 2006 Medvirkende Tv-dokumentar
Theodor Christensen 1914 - 1967 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Jeg alene undkom. En film om Carsten Niebuhr 1981 Manus DK/Dokumentarfilm
The Building of the Trans-Iranian Railway 1976 Instruktion, Producent DK/Dokumentarfilm
Soldat 1969 Manus DK/Dokumentarfilm
K 800 - Suite for kamera og mikrofon 1968 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Grænsebyen Flensborg 1968 Producent DK/Dokumentarfilm
Knud 1965 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
The way to Rebild 1961 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Skattejagt i Østgrønland 1959 Foto DK/Dokumentarfilm
Blødt metal - hård valuta 1957 Foto DK/Dokumentarfilm
80 kilometer 1955 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hans Hedtofts bisættelse 1955 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Havets husmænd 1954 Instruktion, Drejebog DK/Dokumentarfilm
Student i Danmark 1954 Manus DK/Dokumentarfilm
Mit navn er Christensen 1953 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Grundlovsforslaget 1953 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Min kone er uskyldig 1950 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Sikkerhed i luften 1949 Instruktion, Klip, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Sjællands sanger 1948 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Vejen mod Nord 1948 Speaker DK/Dokumentarfilm
84 Petersen 1946 Instruktion, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hvor korte Skinner bliver lange 1945 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dansk Staal 1945 Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Bomber over Danmark 1944 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Faren fra luften 1944 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Apotek 1944 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Staden København 1943 Instruktion, Foto, Drejebog DK/Dokumentarfilm
Sild i Trængsel 1943 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Staal 1943 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Vi bygger med Cembrit 1942 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Ordre No. 95807 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Skoven 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Mod Difteri II 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Vore Tænder 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Med Hæren paa Øvelse 1941 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ungdom i arbejde 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
De hundrede dage 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Mod Difteri I 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Det brænder i Norden 1940 Foto DK/Dokumentarfilm
Iran - det nye Persien 1939 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Forsvaret og angrebet 1939 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Den transiranske Jernbanes Indvielse 1938 Foto Dokumentariske optagelser
C - et Hjørne af Sjælland 1938 Foto DK/Dokumentarfilm
Barnets Sundhed - Slægtens Fremtid 1936 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Billeder fra Hæren 1936 Foto DK/Dokumentarfilm
Brobyggere 1935 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
John Tranums sidste Flyvning 1935 Foto Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.