enda

Ingrid Kofoed

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den skaldede frisør 2012 Personlig assistent (Susanne Bier) DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Produktionsleder Tv-serie
Drømme i København 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Lille soldat 2008 Produktionsleder, Produktionsleder, Produktionsleder DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Hjemve 2007 Præproduktion DK/Spillefilm
De unge år 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Brødre 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Zafir 2003 Produktionskoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 2001 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsleder Tv-film
Italiensk for begyndere 2000 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Produktion, Producer, Produktion DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Assisterende producer Tv-serie
Mørkeleg 1996 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Produktionsassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bodil, Bedste Kvindelige Hovedrolle 1998 Danske Filmkritikere bodil 1998 Let's Get Lost
Bodil, Bedste Danske Spillefilm 1998 Danske Filmkritikere bodil 1998 Let's Get Lost
Speciel Omtale, Internationale Jury 1998 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 1998 Let's Get Lost
Robert, Bedste Kvindelige Hovedrolle 1998 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1998 Let's Get Lost
Robert, Bedste Danske Spillefilm 1998 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1998 Let's Get Lost
Robert, Bedste Originale Musik 1998 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1998 Let's Get Lost
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.