enda

Ivar Baungaard

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Uden for kærligheden 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Snart kommer tiden 2006 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Unge Andersen 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Brødre 2004 Rekvisitør DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Rekvisitør DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Anna 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Rekvisitør DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Scenetekniker, Påklæder U/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Rekvisitør DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Rekvisitør U/Spillefilm
Camping 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Rekvisitør DK/Spillefilm
Oviri 1986 Scenografassistent DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Rekvisitør DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Regi DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Regi DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Med Lille Klas i kufferten 1983 Rekvisitør U/Spillefilm
Kidnapning 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.