enda

Ivar Søe

(1929 – 2010)

Produktionsleder m.m. Født 7/10 1929, død 4/5 2010 - 80 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stum 2003 MB DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Dommer 2 DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Casting DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Regi DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Frederik DK/Spillefilm
Attentat 1980 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Regi DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Medvirkende DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Stort brød DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Anders på mosen DK/Spillefilm
I morgen, min elskede 1971 Østtysk grænsevagt DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Martins og Augusts far DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Stille dage i Clichy 1970 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Thomas, Rekvisitør DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Smil Emil 1969 Instruktørassistent, 1. instruktørassistent, Produktionsleder DK/Spillefilm
Min bedstefar er en stok 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lille mand, pas på! 1968 Manus, Forsvarer DK/Spillefilm
Hemmelig sommer 1968 Golfspiller Tv-serie
Dronningens vagtmester 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Gønge DK/Spillefilm
Sammen er vi stærke Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.