enda

Jacob Clemmensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 VFX-produktionsleder DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 VFX-produktionsleder DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Postproducer Tv-serie
Anti 2016 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Go with Me 2015 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Skyggen af en helt 2015 Postproduktionssupervisor DK/Dokumentarfilm
Heartless 1 2014 Postproducer Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Postproducer DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 VFX-producer Tv-serie
Alle for to 2013 Postproducer DK/Spillefilm
Sjit happens 2012 Postproducer, Postproduktionskoordinator Tv-serie
Over kanten 2012 Postproducer DK/Spillefilm
A-klassen 2012 Postproducer Tv-serie
Eddie 2011 Postproducer U/Spillefilm
Den danske elefantmand 2001 Colorgrading Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.