enda

Jacob Hoffmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Under bølgerne, over skyerne 2019 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gristina 2017 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Belyser Tv-serie
Sjit happens 2012 Lyssætter Tv-serie
Fuglejagten 2012 Belyser DK/Spillefilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Belyser Tv-serie
Dirch 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Belyser DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Belysningsassistent Tv-serie
Manden med de gyldne ører 2009 Stills Tv-serie
Winnie og Karina - The Movie 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Storm 2009 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Gaven 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Belyser DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Fucking 14 2005 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Den nye lejer 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Vildt 2004 Belyser DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 Belyser DK/Kort fiktion
Strings 2004 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.