enda

Jacob Lohmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Tyr DK/Spillefilm
Den tid på året 2018 Medvirkende DK/Spillefilm
Underverden 2017 Torben DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Tjener Bjørn DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Elias DK/Spillefilm
Peter og dragen 2016 Gavin U/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Arnesen DK/Spillefilm
Shorta Mike DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.