enda

Jacob Molberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Belyser DK/Dokumentarfilm
Så længe jeg lever 2018 Belyser DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Belyser DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Belyser DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Belyser DK/Spillefilm
9. april 2015 Belyser DK/Spillefilm
Riders 2015 Belysningsmester, 2. unit DK/Kort fiktion
Rita 3 2015 Belysningsassistent Tv-serie
Hedensted High 2015 Belyser Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
En chance til 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Belysningsmester Tv-serie
Alle for to 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Belysningsassistent Tv-serie
Upstairs 2011 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Svinehund 2011 Belyser DK/Kort fiktion
The Forest 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Barnerøv 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Ferdig mann 2010 Belyser DK/Kort fiktion
Nabo 2010 Belyser DK/Kort fiktion
En historie om en pigetrio 2009 Belyser DK/Kort fiktion
I morgen er alt mulig 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Ignorance 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Tvangsindlæggelsen 2008 Lyd DK/Kort fiktion
En ægteskabelig affære 2007 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.