enda

Jakob Balslev

(1986 - )

Producer. Født 21/11 1986. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 2013 med afgangsfilmene 'Escort' og 'Spidse albuer, blødende knæ'.


Balslev var inden tiden på Filmskolen en del af produktion på en række danske spillefilm som bl.a. 'Parterapi' (2010) og 'R' (2010). Efterfølgende har han produceret ungdomsdramaet 'Lev stærkt' (2014), der deltog på en lang række internationale festivaler.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lev stærkt 2014 Producer DK/Spillefilm
Escort 2013 Producer DK/Kort fiktion
Spidse albuer, blødende knæ 2013 Producer DK/Kort fiktion
Prinsessen & frøen 2012 Producer DK/Kort fiktion
Grænseland 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
R 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Superbror 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Comeback 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Producerassistent DK/Kort fiktion
To verdener 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.