enda

Jakob Langkjær

Producer. Født 6/11 1984. Uddannet producer fra Den Danske Filmskole i 2015.

Langkjær har arbejdet i filmbranchen siden 2007 i en række forskellige kapaciteter. Han spillefilmdebuterede som producer med 'Gooseboy' (2019).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Producer DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Juniorproducer DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Associate producer DK/Spillefilm
I stykker 2015 Producer DK/Kort fiktion
Øde Ø 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
My 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Sort 2014 Producer DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Dannys dommedag 2014 Runner, 2. unit DK/Spillefilm
Skål for Ida 2012 Producer DK/Kort fiktion
En kongelig affære 2012 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Limbo 2011 Produktionsassistent Tv-serie
Det gode liv 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Superclásico 2011 Producerassistent, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Bora Bora 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Submarino 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Camping 2009 Video-assistent DK/Spillefilm
Cairo skrald 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Canoe 2007 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.