enda
Person

Jan Rasmussen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kaptajnens hjerte 2021 Compositing, Grafik, Plakat artwork DK/Dokumentarfilm
Selvhenter 2019 Grafisk design DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Grafisk design DK/Spillefilm
Sommeren ''92 2015 Grafisk design DK/Spillefilm
Angrebet på Shellhuset 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Carmen & Colombo 2011 Grafik Tv-serie
Hvor fanden er Herning? 2009 Grafik Tv-serie
Superbror 2009 Titelsekvens DK/Spillefilm
Øen 2007 Grafisk design Tv-serie
Familien Teddy 2006 Grafik Tv-serie
Sort Sol - 422 dage i dybet 2004 Grafisk design, Grafik DK/Dokumentarfilm