enda

Jan Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Grafisk design DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Grafisk design DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Grafisk design DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Grafik Tv-serie
Hvor fanden er Herning? 2009 Grafik Tv-serie
Superbror 2009 Titelsekvens DK/Spillefilm
Øen 2007 Grafisk design Tv-serie
Familien Teddy 2006 Grafik Tv-serie
Sort Sol - 422 dage i dybet 2004 Grafisk design, Grafik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.