enda

Jan Scot

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forbrydelsen III 2012 Tonemester Tv-serie
Borgen 2 2011 Lyddesign Tv-serie
Borgen 1 2010 Lyddesign Tv-serie
Livvagterne 2008 Dubbing og mix Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Lyd Tv-serie
Krøniken 2004 Lydklipper Tv-serie
Rejseholdet 2000 Lydklipper Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Lydoptagelser Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.