enda

Jan Tvilling

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
København findes ikke 2022 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kamikaze (Oversigt) 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Festen er aflyst - 1:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Før og efter - 2:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Flight Mode - 3:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Pancake Syrup - 6:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Happy white day - 4:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Efterladt bagage - 5:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Hjem - 7:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Krzysztof og det kosmiske tilfælde - 8:8 2021 VFX-supervisor Tv-serie
Shorta 2020 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Valhalla 2019 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Underverden 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Bridgend 2015 VFX-supervisor, Compositing DK/Spillefilm
Idealisten 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Brainy 2011 Flame artist DK/Kort fiktion
Pagten 2009 VFX-supervisor Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Compositing DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Compositing DK/Kort fiktion
Gambler 2006 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Sort Sol - 422 dage i dybet 2004 Art director DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.