enda

Jane Marshall Whittaker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landet af glas 2018 Kostumedesigner DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Kostumedesigner DK/Spillefilm
QEDA 2017 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Afvej 2015 Chefkostumier DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 Chefkostumier DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Kostumier DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Chefkostumier DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.