enda

Janek Lesniak

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om Danmark 2017 Medvirkende Tv-serie
Borgen 1 2010 PET-mand Tv-serie
Far til fire - på japansk 2010 Stuntassistent DK/Spillefilm
Superbror 2009 Stunts DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Wim Cremer Tv-serie
Den store dag 2005 Mand på café DK/Spillefilm
Drabet 2005 Stunts DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Stand-in (for Nikolaj Coster-Waldau) DK/Spillefilm
Kat 2001 Ung mand DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Andenpilot DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Tekniker Tv-serie
The Hayflick Limit 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gøngehøvdingen 1992 Fangevogter Tv-serie
Dagens Donna 1990 Fyr ved butik DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Flid, fedt og snyd 1981 Løbende ung mand Tv-serie
Krigernes børn 1979 Nelo DK/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.