enda

Janne Bjerg Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Klipper Tv-serie
Undercover 2016 Klipper DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Klipper Tv-serie
Rita 3 2015 Klipper Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Klipper Tv-serie
Juleønsket 2015 Klipper Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Klipper Tv-serie
Borgen 3 2013 Klipper Tv-serie
Pendlerkids 2012 Klipper Tv-serie
Den 2. side 2010 Klipper Tv-serie
Borgen 1 2010 Klipper Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Klip Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Klip Tv-serie
Hjemve 2007 Klipper DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Klip DK/Kort fiktion
Mit Danmark - film nr. 4 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Anna Pihl 2006 Klip Tv-serie
Lille far 2003 Klip DK/Kort fiktion
Hjerteafdelingen 2002 Klip Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Klippeassistent Tv-film
Zacharias Carl Borg 2000 Klip DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Klipper Tv-serie
Kom de bagfra 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
Sidste omgang 1993 Klip DK/Kort fiktion
En afgrund af frihed 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.