enda

Jannik Tai Mosholt

(1978 – )

Manuskriptforfatter. Født 1978. Mosholt er uddannet fra manuskriptlinjen på Den Danske Filmskole i 2005 og har siden arbejdet med både tv og spillefilm.



Mosholt skrev manuskript til Esben Toft Jacobsens spillefilmdebut "Den kæmpestore bjørn" (2011) og har været episodeforfatter på en række tv-serier, blandt andet den internationale succes "Borgen", og har skrevet manuskript til de prisbelønnede ungdomsfilm "Hold om mig" (2010) og "You & Me Forever" (2012), begge af Kaspar Munk.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anti 2016 Manuskript DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Manuskript Tv-serie
Bedrag 2 2016 Manuskript Tv-serie
9. april 2015 Supplerende manuskript DK/Spillefilm
Losers United 1:6 2015 Manuskript Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Manuskript Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Manuskript Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Manuskript Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Manuskript Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Manuskript Tv-serie
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Manuskript U/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Historie DK/Spillefilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Manuskript DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Manus DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Manus DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Manus Tv-serie
Osman og Jeppe 2009 Manuskript Tv-serie
Himlen falder 2009 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Carsten & Gittes filmballade 2008 Forfatter (Kiwi & Strit) DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Manus DK/Kort fiktion
Kollegiet 2007 Manus DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Manus DK/Kort fiktion
Vi der blev tilbage 2007 Manus DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Manus Tv-serie
Dear God 2006 Manus DK/Dokumentarfilm
Absalons hemmelighed 2006 Manus Tv-serie
Drengen i kufferten 2006 Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.