enda

Jason Luke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Echoes of a Ronin 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Genetic Me 2014 Lydklipper, Foley-klipper DK/Dokumentarfilm
Weekendfar 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
MGP Missionen 2013 Tonemester (postproduktion), Musikmix DK/Spillefilm
Piggy 2012 Lyddesign, Lydmix DK/Kort fiktion
Simon 2011 Lyddesign U/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Lydmix DK/Spillefilm
Jernhårde ladies 2010 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Broderskab 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Lydmix DK/Spillefilm
Window of opportunity 2008 Musik DK/Eksperimentalfilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Komponist (sange), Lyddesign DK/Spillefilm
Under bæltestedet 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Den nye lejer 2005 Lydefterarbejde DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Prisen 2001 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Halgrims død 2000 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Nana 1999 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.