enda

Jeanette Lindbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2019 Elena DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Vagtleder Nordsjælland DK/Spillefilm
Håbet 2018 Signe Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Marianne Tv-serie
Bedre skilt end aldrig 2016 Tanja Tv-serie
Bedrag 1 2016 Direktør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.