enda

Jens Basse Dam

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bitter Pille 2014 Chauffør DK/Kort fiktion
Charlie Butterfly 2002 Betjent DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Tjener DK/Spillefilm
Pyrus på pletten 2000 Arbejder DK/Spillefilm
Mifunes sidste sang 1999 Fed landlig forretningstype DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Væbner DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Portør #1 DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Kobbersmedemester Tv-serie
Blomstens ansigt 1989 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jane Horney 1985 Lille ulv Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.