enda

Jens Næsland

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagten 2013 Casting (statister) DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Dreng 2011 Statistcasting DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Submarino 2010 Statistcasting DK/Spillefilm
Implosion 2009 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Statistkoordinator Tv-serie
Flugten 2009 Statistcasting DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Camping 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
De unge år 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Statistkoordinator Tv-serie
Den sorte Madonna 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Statistkoordinator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.