enda

Jens Ole Wowk McCoy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Komponist DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Komponist Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Komponist Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Komponist Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Komponist Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Komponist Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Komponist Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Komponist Tv-serie
Underverden 2017 Komponist DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Komponist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.